Volkswagen Arteon

Shooting Brake 2.0 TSI R-Line Business+

De Volkswagen Arteon Shooting Brake 2.0 TSI R-Line Business+ uit 2020 is een indrukwekkend stukje techniek en design dat de perfecte balans biedt tussen luxe, sportiviteit en functionaliteit. Deze stijlvolle stationwagon is uitgevoerd in een elegante zwart metallic lak, wat bijdraagt aan zijn verfijnde uitstraling.

Kracht en Prestaties: Met een krachtige 2.0 TSI motor die 191 pk levert en een cilinderinhoud van 1984 cc, biedt deze Arteon topprestaties op de weg. De automatische versnellingsbak zorgt voor een soepele rijervaring, terwijl de acceleratie van 0 naar 100 km/u in slechts 7,9 seconden gebeurt. De auto heeft een gecombineerd verbruik van 6,5 l/100 km, wat zorgt voor een goede balans tussen prestaties en efficiëntie.

Rijervaring: De Volkswagen Arteon Shooting Brake is voorzien van een adaptief dempingssysteem dat zich aanpast aan de wegomstandigheden, wat zorgt voor een comfortabele rit ongeacht de situatie. De sportieve R-Line exterieurdetails en de lichtmetalen velgen van 20 inch dragen bij aan de dynamische uitstraling en het rijgedrag van de auto.

Interieur en Comfort: Het interieur van de Arteon is een oase van comfort en luxe. Het panoramadak zorgt voor een ruimtelijk gevoel en veel natuurlijk licht in het interieur. De voorstoelen zijn elektrisch verstelbaar met geheugenfunctie en voorzien van verwarming voor extra comfort tijdens koude dagen. De achterbank is verwarmd en neerklapbaar, wat zorgt voor extra flexibiliteit en bagageruimte. De automatische airconditioning, zowel voor als achter, zorgt ervoor dat alle inzittenden altijd in een aangename temperatuur zitten.

Technologie en Connectiviteit: De Arteon is uitgerust met een volledig digitaal instrumentenpaneel dat alle belangrijke informatie duidelijk weergeeft. Het infotainmentsysteem ondersteunt Apple CarPlay en Android Auto, en is voorzien van een premium audio-installatie van Harman & Kardon voor een superieure geluidsbeleving. De auto beschikt ook over een navigatiesysteem met full map functionaliteit, DAB-radio en Bluetooth telefoonvoorbereiding.

Veiligheid: Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Volkswagen, en de Arteon Shooting Brake is daar geen uitzondering op. De auto is uitgerust met diverse geavanceerde veiligheidssystemen zoals Adaptive Cruise Control, Autonomous Emergency Braking, en dodehoekdetectie. Het rijstrooksensor met correctie en vermoeidheidsherkenning helpen de bestuurder alert en op koers te blijven. Daarnaast is de auto voorzien van parkeersensoren voor en achter, een achteruitrijcamera en een parkeerassistent, wat parkeren en manoeuvreren eenvoudig maakt.

Exterieur en Design: Het exterieur van de Arteon is zowel stijlvol als functioneel. De adaptieve LED-koplampen met grootlichtassistent zorgen voor optimale verlichting onder alle omstandigheden. De elektrisch inklapbare buitenspiegels en de elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing voegen gemak toe aan het dagelijks gebruik van de auto. De auto is voorzien van een R-Line pakket, dat sportieve accenten toevoegt aan het exterieur.

Onderhoud en Betrouwbaarheid: Deze Arteon is goed onderhouden en komt met complete onderhoudsboekjes en twee sleutels. Met een kilometerstand van 105.918 km en een eerste registratie in november 2020, is de auto nog jong en klaar voor vele jaren van betrouwbare service.

Conclusie: De Volkswagen Arteon Shooting Brake 2.0 TSI R-Line Business+ combineert luxe, prestaties en technologie in een stijlvolle verpakking. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele gezinsauto of een sportieve stationwagon voor lange ritten, deze Arteon biedt het allemaal. Neem contact op met Auto Twins Emmen om een bezichtiging of proefrit te plannen en ervaar zelf wat deze bijzondere auto te bieden heeft.

Contactgegevens:

Auto Twins Emmen
Kapitein Nemostraat 9B
7821 AB Emmen

Telefoon: 0591 – 769 155
Mobiel: 06 – 21 59 22 56
Website: https://autotwinsemmen.nl
E-mail: info@autotwinsemmen.nl
Facebook: https://facebook.com/autoemmen
Instagram: https://instagram.com/autotwinsemmen

Alle inruil is mogelijk! ’s Avonds en op maandagen bezichtiging mogelijk op afspraak. Bel of mail gerust voor meer informatie. Voor meer foto’s kijk op onze voorraadpagina. Geen afleveringskosten. Wij leveren de auto’s af op wensen van de klant.

Klaar voor uw droomauto?

Kom nu een proefrit maken

Highlights

Volkswagen Tiguan

Smart Fortwo

Maserati Ghibli

BMW 3 Serie

Volkswagen T-Cross

Peugeot 208

Kia ProCeed

Renault Clio

Tesla Model 3

Volkswagen Arteon

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, advies of om een afspraak te maken. 

Blijf op de hoogte

© 2024 Created by YMD