Auto Twins Emmen

Auto Twins Emmen

is een ervaren, enthousiast autobedrijf wat zich volledig inzet voor in- en verkoop van JONG gebruikte Ex Lease Auto’s. Auto Twins Emmen staat garant voor een uitstekende service en betrouwbare producten.

Over Ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een ervaren en enthousiast bedrijf in de automotive sector, we hebben een breed scala aan auto’s waarin we voor ieder wat wils hebben. Auto Twins Emmen staat garant voor een uitstekende service en betrouwbare producten. Bij ons is de klant de koning en staan onze deuren altijd open om iedereen met enthousiasme en toewijding te helpen en te adviseren. Onze missie is: Het beste tegen de beste prijs te leveren. De aankoop die u bij ons doet is helder, eerlijk, open en betrouwbaar.

Bijna al onze auto’s zijn rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar en zijn uitgerust met zowel een volledige onderhoudshistorie als een Nationale Autopas. Onze samenstelling van de autovoorraad verandert bijna dagelijks. Mocht de specifieke auto die u zoekt niet in onze voorraad staan, dan hebben we een breed netwerk om u te helpen uw perfecte occasion te vinden. Ons doel is om uw auto wensen zo volledig mogelijk waar te maken.

Bij ons is alle inruil mogelijk! Wij berekenen geen afleveringskosten! Wij leveren de auto’s af op wensen van de klant.

Op maandagen en in de avond is een bezichtiging mogelijk op afspraak. Bel, WhatsApp of mail gerust voor meer informatie.

Heeft u uw droomauto bij ons zien staan? Maak een afspraak en plan een bezichtiging. De koffie staat altijd klaar!

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 09:30 – 17:30
  • Woensdag: 09:30 – 17:30
  • Donderdag: 09:30 – 17:30
  • Vrijdag: 09:30 – 17:30
  • Zaterdag: 09:30 – 17:00
  • Zondag: Gesloten
Video afspelen