Historie

Het ontstaan van Auto Twins Emmen

Auto Twins Emmen is ontstaan uit een gedeelde passie voor auto’s en ondernemerschap. Al op jonge leeftijd koesterde de oprichters, met een liefde voor auto’s, de droom om een eigen auto bedrijf te starten. Met deze visie voor ogen begonnen ze hun reis in de auto-industrie.

In 2015 werd Auto Twins Emmen opgericht in Emmen, met een focus op de in- en verkoop van jong gebruikte auto’s. De keuze voor deze specialisatie kwam voort uit een strategische beslissing om overheadkosten te minimaliseren en zo een hoger rendement te behalen. Door geen werkplaats te hebben, konden ze zich concentreren op het efficiënt verhandelen van auto’s, zonder extra kosten voor onderhoud en personeel.

 

Naam en Identiteit

De naam “Auto Twins” vindt zijn oorsprong in de historie van de regio. Nieuw-Amsterdam / Veenoord (Gemeente Emmen) staat bekend als “Tweelingdorp”, en vanuit deze traditie vloeide de naam voort. De eigenaar van Auto Twins Emmen, afkomstig uit de bruisende horecawereld, heeft een verleden dat diep geworteld is in het nachtleven van het Tweelingdorp. Velen herinneren zich nog de iconische discotheek “Twins”, die als een levendige en geliefde ontmoetingsplaats fungeerde voor de lokale gemeenschap en bezoekers van ver daarbuiten. Het was een symbool van vermaak, samenhorigheid en vreugde, waar herinneringen werden gemaakt die nog steeds resoneren in de harten van velen.

Met de nalatenschap van de populaire discotheek in gedachten, heeft Auto Twins Emmen diezelfde geest van eenheid en betrouwbaarheid laten voortleven in zijn dienstverlening. Net zoals de discotheek Twins het leven van velen verrijkte, streven wij ernaar om onze klanten te verbinden met hun ideale voertuigen en een ervaring te bieden die verder gaat dan slechts een transactie.

Dus, wanneer je Auto Twins Emmen binnenstapt, weet dan dat je niet alleen een auto koopt, maar ook deel uitmaakt van een erfgoed dat geworteld is in de essentie van gemeenschap en vertrouwen. Welkom bij de familie van Auto Twins.

 

Visie en Doelen

Het oorspronkelijke doel van Auto Twins Emmen was simpelweg: geld verdienen door de in- en verkoop van jong gebruikte auto’s. Door vast te houden aan deze visie en met een focus op klanttevredenheid, groeide het bedrijf gestaag.

 

Bijzondere Momenten en Klantrelaties

Naast de belangrijke mijlpalen zoals de verhuizing naar een nieuw pand, zijn er talloze bijzondere momenten die de geschiedenis van Auto Twins Emmen kleur geven. Het zijn de verhalen van onze klanten die echt de ziel van ons bedrijf vormen.

Elke klant die bij ons binnenstapt, brengt een uniek verhaal met zich mee. Van de avontuurlijke reiziger die zijn droomauto wil vinden tot de jonge gezinnen die op zoek zijn naar betrouwbare vervoersmiddelen voor hun dagelijkse activiteiten – we hebben ze allemaal verwelkomd en geholpen.

Wat ons echt trots maakt, is het feit dat veel van onze klanten niet slechts één keer bij ons komen, maar steeds weer terugkeren. Het zijn niet alleen de tevreden klanten die terugkomen om hun volgende auto te kopen, maar ook degenen die hun vrienden en familie naar ons doorverwijzen. Het is een teken van het vertrouwen dat ze in ons stellen en de ervaring die ze hebben gehad bij Auto Twins Emmen.

Onze showroom is niet alleen een plek waar auto’s worden verhandeld; het is een ontmoetingsplaats waar verhalen worden gedeeld, vriendschappen worden gesloten, en waar onze klanten zich thuis voelen. Het zijn deze momenten van menselijke connectie die ons werk echt de moeite waard maken en die ons motiveren om elke dag weer het beste te geven voor onze klanten.

 

Aanpassing aan de Markt

Auto Twins Emmen heeft zich voortdurend aangepast aan veranderingen in de auto-industrie, zoals verschuivingen in vraag naar bepaalde autotypes. Door nauw contact te houden met klanten en trends in de markt te volgen, blijft het bedrijf flexibel en relevant.

 

Tot slot

Auto Twins Emmen blijft trouw aan zijn kernwaarden van klantgerichtheid en kwaliteit in de autohandel. Met een duidelijke focus op in- en verkoop van jong gebruikte auto’s, streeft het bedrijf ernaar om mensen te helpen bij het vinden van hun ideale voertuig, terwijl ze tegelijkertijd een betrouwbare partner zijn voor degenen die hun auto willen verkopen.

Iedereen is welkom bij Auto Twins, waar ons verleden in de horeca samenkomt met onze liefde voor auto’s om een unieke en onvergetelijke ervaring te creëren voor iedereen.

En vergeet niet, als je meer wilt weten over wie we zijn en wat we doen, kun je altijd een kijkje nemen op onze pagina “Over Ons“. Daar vind je nog meer over ons verhaal, onze missie en onze toewijding aan onze klanten. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Auto Twins Emmen!

 

Klaar voor uw droomauto?

Kom nu een proefrit maken

Nieuw binnen

Volkswagen Passat

Kia ProCeed

Renault Captur

Audi A3

Audi Q5

Seat Arona

Mercedes-Benz CLA-Klasse

Volkswagen Up

Range Rover Velar

Opel Astra

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, advies of om een afspraak te maken. 

Blijf op de hoogte

© 2024 Created by YMD