Volkswagen T-Roc

1.5 TSI Style 2020 – Stijlvol, Sportief en Functioneel

Ontdek de perfecte combinatie van stijl, technologie en rijplezier met deze Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style uit 2020. Deze veelzijdige SUV biedt een krachtige 150 pk benzinemotor en is uitgerust met een soepele automatische versnellingsbak, wat zorgt voor een dynamische en comfortabele rijervaring.

De T-Roc heeft een verfijnde uitstraling met zijn witte metallic lak en stoere 16” lichtmetalen velgen. De LED-dagrijverlichting en LED-achterlichten zorgen niet alleen voor een moderne look, maar verbeteren ook de zichtbaarheid. Bovendien beschikt de auto over een handige trekhaak, waarmee je moeiteloos een aanhanger of caravan kunt meenemen.

Het interieur is ruim en modern, met comfortstoelen en hoogwaardige materialen zoals een lederen stuurwiel en versnellingspook. De achterbank is in delen neerklapbaar voor extra flexibiliteit. Met functies zoals een automatische airco, regensensor en een multifunctioneel stuurwiel ben je verzekerd van optimaal comfort tijdens elke rit. Voor entertainment en navigatie is deze T-Roc uitgerust met multimedia-voorbereiding, Bluetooth-telefoonconnectiviteit, en een boordcomputer.

Op het gebied van veiligheid blinkt deze Volkswagen uit. De T-Roc is voorzien van Adaptive Cruise Control, rijstrooksensor met correctie, Autonomous Emergency Braking en een botswaarschuwing systeem. Met parkeersensoren aan zowel de voor- als achterkant wordt inparkeren eenvoudig en veilig.

Deze auto is perfect onderhouden, met een kilometerstand van 161.759 km. Met een gecombineerd verbruik van slechts 5,3 l/100 km is hij niet alleen krachtig, maar ook zuinig.

Prijs: € 19.950,-


Specificaties:

  • Bouwjaar: 2020
  • Vermogen: 110 kW (150 pk)
  • Brandstof: Benzine
  • Versnellingsbak: Automaat
  • Kilometerstand: 161.759 km
  • Kleur: Wit metallic
  • Carrosserie: SUV
  • Max. trekgewicht: 1.500 kg
  • Verbruik: 5,3 l/100 km (gecombineerd)
  • CO₂-uitstoot: 121 g/km

Contactgegevens:

Auto Twins Emmen
Kapitein Nemostraat 9B
7821 AB Emmen

Telefoon: 0591 – 769 155
Mobiel: 06 – 21 59 22 56
Website: https://autotwinsemmen.nl
E-mail: info@autotwinsemmen.nl
Facebook: https://facebook.com/autoemmen
Instagram: https://instagram.com/autotwinsemmen

Alle inruil is mogelijk! ’s Avonds en op maandagen bezichtiging mogelijk op afspraak. Bel of mail gerust voor meer informatie. Voor meer foto’s kijk op onze voorraadpagina. Geen afleveringskosten. Wij leveren de auto’s af op wensen van de klant.

Klaar voor uw droomauto?

Kom nu een proefrit maken

Nieuw binnen

Mercedes-Benz A-Klasse

Audi A3

Volkswagen T-Cross

Toyota RAV4

Volkswagen T-Roc

Mercedes-Benz C-Klasse

Peugeot 208

BMW 1-serie

Kia ProCeed

Volkswagen up!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, advies of om een afspraak te maken. 

Blijf op de hoogte

© 2024 Created by YMD