Audi A5 Sportback

Op zoek naar een sportieve en luxe auto? Dan is de Audi A5 Sportback uit 2019 zeker de moeite waard om te bekijken. Met een krachtige benzine motor, een elegante grijze metallic lak en een sportief hatchback ontwerp zul jij ongetwijfeld opvallen op de weg.

Met een vermogen van 140kW en een inhoud van 1984 CC is deze Audi A5 Sportback een echte krachtpatser. Met een kilometerstand van 132635 zal deze auto zeker nog jaren plezier opleveren. De auto beschikt over 5 deuren en is voorzien van handige opties zoals bandenspanningscontrolesysteem, lederen interieurdelen en parkeerassistent om het parkeren gemakkelijker te maken.

Een van de meest handige opties op deze Audi A5 Sportback is de dodehoekdetectie. Deze optie waarschuwt je wanneer je een andere auto over het hoofd ziet. Hierdoor wordt de kans op ongelukken op de weg verminderd. Het start/stop-systeem zorgt er daarnaast voor dat de auto minder brandstof verbruikt wanneer je bijvoorbeeld in de rij staat voor een stoplicht.

Het interieur van deze auto is zeer luxueus en modern. Met lederen interieurdelen en een ruim opgezette cockpit zul je je ongetwijfeld comfortabel voelen in deze auto. Daarnaast beschikt de auto over een uitgebreide mediaspeler, waarmee je gemakkelijk jouw favoriete muziek en podcasts kunt afspelen tijdens het autorijden.

De Audi A5 Sportback uit 2019 is absoluut een auto waar je trots op kunt zijn. Met zijn krachtige motor, luxueuze interieur en handige opties is dit een topkeuze voor autorijders die op zoek zijn naar een combi tussen prestaties en comfort. Wil jij graag een proefrit maken in deze auto? Neem dan snel contact op met Auto Twins Emmen via 0591-769155.

Voor meer informatie over deze auto, bekijk hem in onze voorraad!

Klaar voor uw droomauto?

Kom nu een proefrit maken

Nieuw binnen

Volkswagen Golf Variant

Audi A4

Volkswagen T-Roc

Volkswagen Passat

Volkswagen Up

Mercedes-Benz M-Klasse

Volkswagen Tiguan Allspace

Volkswagen Passat

Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan Allspace

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, advies of om een afspraak te maken. 

Blijf op de hoogte

© 2024 Created by YMD