BMW 1-serie

Te koop: BMW 1-serie 118i Executive uit 2018

Deze moderne en stijlvolle BMW 1-serie 118i Executive uit 2018 is een absolute parel op de weg. Met zijn krachtige 136 PK benzinemotor brengt deze auto je moeiteloos van A naar B. De tijdloze witte carrosserie zorgt ervoor dat je altijd in stijl aankomt, waar je ook heen gaat. Met een kilometerstand van slechts 92.925 km op de teller, kun je nog vele kilometers genieten van deze prachtige hatchback.

Deze BMW is uitgerust met tal van handige opties die het autorijden nog comfortabeler maken. De elektrisch verstelbare buitenspiegels maken het gemakkelijk om je perfecte rijpositie te vinden. Dankzij de electronic climate control geniet je altijd van de ideale temperatuur in het interieur, ongeacht de weersomstandigheden buiten. De hill hold-functie zorgt ervoor dat je op een helling gemakkelijk kunt wegrijden zonder achteruit te rollen, wat bijdraagt aan een soepele rijervaring. De automatische dimlichten verhogen de veiligheid door automatisch in te schakelen wanneer het donker wordt. Daarnaast zijn de ruitensproeiers en wisserbladen verwarmbaar, ideaal voor koude winterdagen waarop je helder zicht nodig hebt.

De BMW 1-serie 118i Executive is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een fantastische rijervaring dankzij zijn vermogen en comfortabele opties. Of je nu lange afstanden rijdt of gewoon even snel de stad in moet, deze auto staat altijd voor je klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze prachtige BMW en ervaar zelf wat deze auto te bieden heeft. Maak van autorijden een waar genot met de BMW 1-serie 118i Executive uit 2018.

Contactgegevens:

Auto Twins Emmen
Kapitein Nemostraat 9B
7821 AB Emmen

Telefoon: 0591 – 769 155
Mobiel: 06 – 21 59 22 56
Website: https://autotwinsemmen.nl
E-mail: info@autotwinsemmen.nl
Facebook: https://facebook.com/autoemmen
Instagram: https://instagram.com/autotwinsemmen

Alle inruil is mogelijk! ’s Avonds en op maandagen bezichtiging mogelijk op afspraak. Bel of mail gerust voor meer informatie. Voor meer foto’s kijk op onze voorraadpagina. Geen afleveringskosten. Wij leveren de auto’s af op wensen van de klant.

Klaar voor uw droomauto?

Kom nu een proefrit maken

Highlights

Volkswagen Tiguan

Smart Fortwo

Maserati Ghibli

BMW 3 Serie

Volkswagen T-Cross

Peugeot 208

Kia ProCeed

Renault Clio

Tesla Model 3

Volkswagen Arteon

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, advies of om een afspraak te maken. 

Blijf op de hoogte

© 2024 Created by YMD