Peugeot 508

Te koop: Peugeot 508 SW 1.6 PureTech Black Line Active uit 2019

Bij Auto Twins Emmen zijn we verheugd om deze indrukwekkende Peugeot 508 SW 1.6 PureTech Black Line Active uit 2019 aan te bieden. Deze auto combineert stijl, luxe en prestaties op een manier die je rijervaring naar een hoger niveau tilt.

De Peugeot 508 SW is niet zomaar een auto, het is een statement. Met zijn krachtige 181 PK benzinemotor biedt deze wagen een dynamische rijervaring die je elke keer weer laat genieten van de weg. De adaptieve cruise control met Stop&Go-functie en stuurhulp zorgen voor een ontspannen rit, zelfs in druk verkeer. Veiligheid komt op de eerste plaats met het Brake Assist System en het botswaarschuwingssysteem die je helpen om ongelukken te voorkomen.

Het exterieur van de Peugeot 508 SW is afgewerkt in een verfijnde zwarte metallic lak, die de auto een extra vleugje klasse en elegantie geeft. De strakke lijnen en moderne uitstraling maken van deze combi een echte blikvanger. Het interieur biedt een oase van comfort, met automatische airconditioning die ervoor zorgt dat je altijd in de perfecte temperatuur rijdt, ongeacht het weer buiten.

Met vijf deuren en een ruim interieur is de Peugeot 508 SW de perfecte keuze voor zowel gezinnen als zakelijke rijders. De achterbank kan eenvoudig worden neergeklapt om extra bagageruimte te creëren, wat deze auto uiterst praktisch maakt voor lange ritten of dagelijks gebruik.

Met een kilometerstand van slechts 112.937 km is deze Peugeot 508 SW nog in topconditie en klaar voor vele kilometers rijplezier. Dit is de auto die zich aanpast aan jouw actieve levensstijl en je in stijl naar elke bestemming brengt.

Wil je de luxe, het comfort en de prestaties van deze fantastische Peugeot 508 SW zelf ervaren? Plan dan vandaag nog een proefrit bij Auto Twins Emmen. Bel ons op 0591-769155 en ontdek de ongeëvenaarde rijervaring die deze auto te bieden heeft.

Contactgegevens:

Auto Twins Emmen
Kapitein Nemostraat 9B
7821 AB Emmen

Telefoon: 0591 – 769 155
Mobiel: 06 – 21 59 22 56
Website: https://autotwinsemmen.nl
E-mail: info@autotwinsemmen.nl
Facebook: https://facebook.com/autoemmen
Instagram: https://instagram.com/autotwinsemmen

Alle inruil is mogelijk! ’s Avonds en op maandagen bezichtiging mogelijk op afspraak. Bel of mail gerust voor meer informatie. Voor meer foto’s kijk op onze voorraadpagina. Geen afleveringskosten. Wij leveren de auto’s af op wensen van de klant.

Klaar voor uw droomauto?

Kom nu een proefrit maken

Highlights

Volkswagen Tiguan

Smart Fortwo

Maserati Ghibli

BMW 3 Serie

Volkswagen T-Cross

Peugeot 208

Kia ProCeed

Renault Clio

Tesla Model 3

Volkswagen Arteon

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, advies of om een afspraak te maken. 

Blijf op de hoogte

© 2024 Created by YMD