Audi A4 Avant

Audi A4 Avant 45 TFSI: Luxe, Kracht en Stijl in Één Pakket!

Stel je voor: je rijdt door de stad in een auto die niet alleen krachtig is, maar ook stijlvol en vol met luxe functies. Maak kennis met de Audi A4 Avant 45 TFSI uit 2020, een ware belichaming van elegantie en prestatie. Deze grijze metallic stationwagon combineert de sportieve flair van het S Line pakket met de betrouwbaarheid van quattro vierwielaandrijving en het comfort van een panoramadak. Met 245 PK en een cilinderinhoud van 1984 cc, biedt deze auto een dynamische rijervaring die je hart sneller doet kloppen.

Het rijden met deze Audi is pure vreugde, mede dankzij de automatische versnellingsbak en de snelle acceleratie van 0 naar 100 km/u in slechts 6 seconden. De combi-carrosserie maakt deze auto perfect voor gezinnen, met genoeg ruimte voor iedereen en hun bagage. Of je nu op weg bent naar je werk of op een lang weekendje weg, de A4 Avant past bij elke gelegenheid.

Het interieur is een harmonieuze mix van luxe en functionaliteit. Het zwart afgewerkte interieur met half leder en alcantara bekleding biedt een premium gevoel, terwijl de aluminium interieurdetails zorgen voor een moderne uitstraling. Je geniet van extra comfort met verwarmde voorstoelen en een elektrisch bedienbare achterklep, ideaal voor die momenten wanneer je handen vol zijn.

De technologische snufjes in deze auto zijn gewoonweg indrukwekkend. Met een volledig digitaal instrumentenpaneel en een navigatiesysteem met full map ben je altijd voorbereid op de weg. De ingebouwde WiFi voorbereiding en smartphone integratie via Bluetooth zorgen ervoor dat je altijd verbonden blijft, terwijl je geniet van je favoriete muziek via de premium audio-installatie.

Veiligheid is ook een prioriteit in deze Audi. Met functies zoals dodehoekdetectie, rijstrooksensor met correctie en verkeersborddetectie, kun je met een gerust hart de weg op. De achteruitrijcamera en parkeersensoren voor en achter maken parkeren een fluitje van een cent, zelfs in de krapste plekken. En vergeet niet de matrix LED koplampen en LED achterlichten die zorgen voor optimale zichtbaarheid, dag en nacht.

Deze Audi A4 Avant komt met de verfijning van een metaalkleurige lak en lichtmetalen velgen, wat een tijdloze uitstraling geeft. Het panoramadak zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht in het interieur, waardoor elke rit nog aangenamer wordt. Met een gewicht van 1565 kg en een tankinhoud van 58 liter, is deze auto zowel robuust als efficiënt met een gecombineerd verbruik van 6,8 l/100 km en een CO₂-emissie van 155 g/km.

Ben jij klaar om de weg te veroveren in deze prachtige Audi A4 Avant 45 TFSI? Neem dan vandaag nog contact op met Auto Twins Emmen en plan je proefrit. Ervaar zelf de perfecte mix van luxe, kracht en comfort die deze auto te bieden heeft.

Contactgegevens:

Auto Twins Emmen
Kapitein Nemostraat 9B
7821 AB Emmen

Telefoon: 0591 – 769 155
Mobiel: 06 – 21 59 22 56
Website: https://autotwinsemmen.nl
E-mail: info@autotwinsemmen.nl
Facebook: https://facebook.com/autoemmen
Instagram: https://instagram.com/autotwinsemmen

Alle inruil is mogelijk! ’s Avonds en op maandagen bezichtiging mogelijk op afspraak. Bel of mail gerust voor meer informatie. Voor meer foto’s kijk op onze voorraadpagina. Geen afleveringskosten. Wij leveren de auto’s af op wensen van de klant.

Klaar voor uw droomauto?

Kom nu een proefrit maken

Highlights

Volkswagen Tiguan

Smart Fortwo

Maserati Ghibli

BMW 3 Serie

Volkswagen T-Cross

Peugeot 208

Kia ProCeed

Renault Clio

Tesla Model 3

Volkswagen Arteon

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, advies of om een afspraak te maken. 

Blijf op de hoogte

© 2024 Created by YMD