Auto Twins Emmen

Auto Twins Emmen

is een ervaren, enthousiast autobedrijf wat zich volledig inzet voor in- en verkoop van JONG gebruikte Ex Lease Auto’s. Auto Twins Emmen staat garant voor een uitstekende service en betrouwbare producten.

BMW 318D Touring

Hé jij daar! Ja, jij die op zoek bent naar de auto van je dromen! We hebben iets leuks voor je! We hebben een BMW 318D Touring van 2017 met slechts 122747 kilometer op de teller. Deze BMW heeft alles wat je nodig hebt om je roadtrips te rocken.

Zet je schrap voor deze specificaties: Apple Carplay én Android Auto, zodat je altijd en overal je favoriete jams kunt afspelen. Bluetooth en navigatie om je vrienden te laten weten waar de party is. LED verlichting om je te helpen de weg te vinden in stijl. Lichtmetalen wielen om iedereen te laten weten dat jij er aankomt. En getinte ramen, zodat je altijd je coole zonnebril kunt dragen zonder dat iemand het ziet.

Deze auto heeft ook cruise control om je reis zo ontspannen mogelijk te maken. En als dat nog niet genoeg is, heeft hij ook nog climate control om de temperatuur precies goed te krijgen. Het is als een personal trainer voor je auto!

Dus waar wacht je nog op? Neem deze BMW mee op avontuur en beleef de rit van je leven!

Bekijk in onze voorraad