Gezien de actuele maatregelen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen wanneer u een occasion wilt bezichtigen of een proefrit wil maken.

Diverse voordelige financieringsmogelijkheden

De ideale financieringsvorm voor mensen die willen beschikken over een voortdurende financiële reserve en flexibiliteit.

U heeft de mogelijkheid om desgewenst pas te beginnen met aflossen en betalen na 30, 60 of 90 dagen. Bovendien heeft u de mogelijkheid om na twaalf termijnbetalingen een maandbetaling over te slaan, voor als u wat extra financiële flexibiliteit nodig heeft.

Dit kan tijdens de gehele looptijd maximaal twee keer. Wat u heeft afgelost kunt naar behoefte ook weer opnemen (met een minimum van € 200,=) tot de van tevoren met Ribank afgesproken kredietlimiet.

Over het uitstaande saldo betaalt u maandelijks rente en aflossing. Uw maandtermijn bedraagt 2% van de kredietlimiet. Andere aflossingspercentages zijn individueel bespreekbaar.

De looptijd is theoretisch en onder andere afhankelijk van tussentijdse opnames, extra aflossingen, tijdige betalingen en rente.

Wij kunnen u eventueel in contact brengen met de financieringsbedrijf, zodat u zelf rechtstreeks het contact kunt onderhouden.

Uw financierings aanvraag wordt discreet behandeld.

Voor een snelle afwikkeling van uw financiële aanvraag neemt u de volgende zaken alvast mee:

  • Recente loonstrook of uitkeringsbewijs (maximaal 2 maanden oud)
  • Bankafschrift met loonbijschrijving en huur/hypotheekafschrijving
  • Legitimatie
  • Bij huwelijk en samenwonen bovenstaande van beide
  • Kopie bankpas

Bereken hier uw financiering