Nieuwe website online

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze vernieuwde website nu live is! Na maanden van hard werken en toewijding, zijn we verheugd om de lancering van onze nieuwe website officieel aan te kondigen.

Onze doelstelling met deze nieuwe website is om onze bezoekers een gemakkelijkere manier te bieden om door ons uitgebreide aanbod van auto’s te bladeren en de auto te vinden die het beste bij hun behoeften past. De nieuwe website bevat een innovatief systeem waarmee klanten gemakkelijk de nieuwste toevoegingen aan onze voorraad kunnen vinden.

We zijn trots om te melden dat Auto Twins Emmen de afgelopen 8 maanden aanzienlijk is gegroeid. We zijn verhuisd naar een nieuwe locatie en hebben nu meer dan 80 occasions op voorraad. Deze groei weerspiegelt onze toewijding aan het leveren van kwaliteit en service aan onze klanten.

Bovendien hebben we een vernieuwde pagina met alle hoogtepunten van onze diensten. Deze pagina is ontworpen om onze klanten een duidelijk overzicht te geven van wat we te bieden hebben.

De nieuwe website is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook ontworpen voor snelheid. Met een snelle server, geavanceerde cache-oplossingen en een gestroomlijnd ontwerp, zorgt onze nieuwe website voor een soepele en snelle gebruikerservaring op al uw apparaten.

We hopen dat u de nieuwe website net zo geweldig vindt als wij. Voor vragen, suggesties, feedback of opmerkingen, neem gerust contact met ons op!

Dank u wel!

Het Auto Twins Emmen Team

Klaar voor uw droomauto?

Kom nu een proefrit maken

Nieuw binnen

Volkswagen Passat

Kia ProCeed

Renault Captur

Audi A3

Audi Q5

Seat Arona

Mercedes-Benz CLA-Klasse

Volkswagen Up

Range Rover Velar

Opel Astra

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, advies of om een afspraak te maken. 

Blijf op de hoogte

© 2024 Created by YMD