Auto Twins Emmen

Auto Twins Emmen

is een ervaren, enthousiast autobedrijf wat zich volledig inzet voor in- en verkoop van JONG gebruikte Ex Lease Auto’s. Auto Twins Emmen staat garant voor een uitstekende service en betrouwbare producten.

Skoda Karoq 1.0 TSI

Te koop aangeboden: een prachtige Skoda KAROQ 1.0 TSI uit 2018 met 152729 kilometer op de teller. Deze auto is uitgerust met de nieuwste opties, waaronder Apple CarPlay/Android Auto, cruise control en een panoramisch dak, om er maar een paar te noemen. Het voertuig verkeert in uitstekende staat en wordt geleverd met twee sleutels en onderhoudsboekjes. Bovendien is deze Skoda KAROQ van het bouwjaar 2018 en een BTW-auto. De prachtige blauwe metallic kleur van deze auto trekt meteen de aandacht.

Comfort is een prioriteit in deze Skoda KAROQ, daarom is deze voorzien van Apple CarPlay/Android Auto, zodat u uw favoriete apps gemakkelijk kunt bedienen via het scherm. Het panoramische dak biedt u de mogelijkheid om te genieten van de buitenlucht terwijl u rijdt. Met de cruise control kunt u moeiteloos lange afstanden rijden.

Kortom, deze Skoda KAROQ is de perfecte auto voor mensen die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact met ons op voor een proefrit en ontdek alle fantastische functies van deze geweldige auto!